U kunt ons ook bellen:

0412-404096
06-45314530

UPDATE ivm corona virus

U kunt nog steeds met 2 personen of gezin komen om een avontuurlijke tocht te maken met step, mountainbike, E bike of Me Mover. Wel van tevoren reserveren. We zetten de tweewielers schoongemaakt klaar, zodat je meteen kunt vertrekken.

Ook hebben we leuke 5 verschillende STAY HOME GEZELSCHAPSPEL KISTEN gemaakt. Met 1 kist kun je met 2 t/m 6 personen verschillende spellen spelen. De duur is 2 t/m 4 uur afhankelijk van jullie tempo en aantal personen. De spellen zijn geschikt voor alle leeftijden. Er zijn kisten met binnen spelen maar we hebben ook outdoor kisten bij mooi weer in de tuin. Dus de eerste 5 wekende hoeven jullie niet de duur uit. De kosten van een kist zijn € 25.00.

Willen jullie een uitstapje in het verder voorjaar is dit geen probleem. Boek gerust een datum en een activiteit. Je kunt kosteloos annuleren mocht de situatie niet veilig zijn ivm het corona virus.

Het verzorgen van actieve, avontuurlijke en hilarische wandel- en fietstochten voor families, kinderfeestjes, teambuilding, scholen, vriendengroepen is onze specialiteit. Of u nu komt met 2 of met 100 personen: wij staan voor u klaar. Met eigen fietsen bent u bij ons ook van harte welkom en huurt u alleen het arrangement. De tochten zijn zonder begeleiding, maar wel met een duidelijke presentatie voor vertrek en compleet verzorgd met materialen.

Tevens verhuren wij toerfietsen, hoge bi, mountainbikes, beachcruisers, steps, BMX, tandemsteps, tandem, kinderfietsen, Fat Bikes, outdoor materiaal en GPS navigatie. 

Naast verhuur van de tweewieler verhuren we ook allerlei spel en outdoor materiaal en spel materiaal.

In het nieuwe seizoen 2020 hebben we 2 nieuwe activiteiten : Franse tocht en een Soldaat van oranje inde Maasstreek.

Verder zijn we bezig met de aanleg van een jungle tuin, hier willen we 5 hutjes maken waar jullie in verschillende groepjes een Jungle spelshow voor de kiezen krijgen. Deze willen we ook inzetten mocht het slecht weer zijn of dat de processie rups te veel last brengt om op pad te gaan.

 Wil je vast een kijkje nemen op onze terrein kijk onze PROMO TRAILER.

Ontstaan

In het voorjaar 2002 op het idee gekomen om in de omgeving van Herpen, Noord-Brabant, net onder Gelderland, diverse actieve fiets tochten te organiseren. Al snel bleek dat er ook veel vraag was naar andere tochten zoals wandelend of met de step. Ook hier hebben we originele uitstapjes voor ontwikkeld.

Natuurlijk zat het weer wel eens tegen en zo zijn we ook op het idee gekomen entertainment spel shows te maken ook op onze specifieke manier. Zodat we bezoekers ook konden helpen bij slecht weer. Veel van deze onderdelen zijn nu ook te huur. En zo bouwen wij rustig door met onze ideeën en visie met de volgende kenmerken:

Origineel, stoer, laagdrempelig, voor jong en oud, avontuurlijk, creatief, leerzaam, uniek in Nederland tegen een betaalbare prijs.

Contact gegevens:

Bike Adventure
Koolwijksestraat 15
5373KB Herpen (Koolwijk)

Openingstijden:

We zijn het hele jaar geopend op afspraak. Natuurlijk mag u ook zo langs komen maar in het hoog seizoen heb je dan de kans dat je moet wachten of vol zitten. In het laagseizoen kun je ook aan een gesloten deur staan. Dus bel even of mail dan komt het wel goed.

www.bikeadventure.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0412-404096
GSM: 06-45314530