U kunt ons ook bellen:

0412-404096
06-45314530

Het verzorgen van actieve, avontuurlijke en hilarische wandel- en fietstochten voor families, kinderfeestjes, teambuilding, scholen, vriendengroepen is onze specialiteit. Of u nu komt met 2 of met 100 personen: wij staan voor u klaar. Met eigen fietsen bent u bij ons ook van harte welkom en huurt u alleen het arrangement. De tochten zijn zonder begeleiding, maar wel met een duidelijke presentatie voor vertrek en compleet verzorgd met materialen.

NIEUW 2020 is de Me-Mover ga lekker met zijn 2 de De Maashorst in. Bike Adventure verzorgd een mooie avontuurlijke route.

Tevens verhuren wij toerfietsen, hoge bi, mountainbikes, beachcruisers, steps, BMX, tandemsteps, tandem, kinderfietsen, Fat Bikes, outdoor materiaal en GPS navigatie. 

Naast verhuur van de tweewieler verhuren we ook allerlei spel en outdoor materiaal en spel materiaal.

In het nieuwe seizoen 2019 hebben we 2 nieuwe activiteiten : SUP BOARDEN op het Klompven of eigen locatie en onze nieuwe Verhaal lijn tocht OORLOG ROMANCE zal in april zijn eerste try out hebben.

Tot slot hebben we een nieuwe entertainment spel show: ROLLERCOASTER GAMES 2.0 NEXT GENERATIE. De opvolger van de succesvolle 1e versie van deze spel show.

Vanaf 1 december hebben we onze ontvangst ruimte aangekleed in kerst sfeer en draaien we ook de Christmas Express Games. Een super leuk uitje om het jaar feestelijk af te sluiten.

 Wil je vast een kijkje nemen op onze terrein kijk onze PROMO TRAILER.

Ontstaan

In het voorjaar 2002 op het idee gekomen om in de omgeving van Herpen, Noord-Brabant, net onder Gelderland, diverse actieve fiets tochten te organiseren. Al snel bleek dat er ook veel vraag was naar andere tochten zoals wandelend of met de step. Ook hier hebben we originele uitstapjes voor ontwikkeld.

Natuurlijk zat het weer wel eens tegen en zo zijn we ook op het idee gekomen entertainment spel shows te maken ook op onze specifieke manier. Zodat we bezoekers ook konden helpen bij slecht weer. Veel van deze onderdelen zijn nu ook te huur. En zo bouwen wij rustig door met onze ideeën en visie met de volgende kenmerken:

Origineel, stoer, laagdrempelig, voor jong en oud, avontuurlijk, creatief, leerzaam, uniek in Nederland tegen een betaalbare prijs.

Contact gegevens:

Bike Adventure
Koolwijksestraat 15
5373KB Herpen (Koolwijk)

Openingstijden:

We zijn het hele jaar geopend op afspraak. Natuurlijk mag u ook zo langs komen maar in het hoog seizoen heb je dan de kans dat je moet wachten of vol zitten. In het laagseizoen kun je ook aan een gesloten deur staan. Dus bel even of mail dan komt het wel goed.

www.bikeadventure.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0412-404096
GSM: 06-45314530