U kunt ons ook bellen:

0412-404096
06-45314530

Het verzorgen van actieve, avontuurlijke en hilarische wandel- en fietstochten voor families, kinderfeestjes, teambuilding, scholen, vriendengroepen is onze specialiteit. Of u nu komt met 2 of met 100 personen: wij staan voor u klaar. Met eigen fietsen bent u bij ons ook van harte welkom en huurt u alleen het arrangement. De tochten zijn zonder begeleiding, maar wel met een duidelijke presentatie voor vertrek en een compleet verzorgd met materialen.

Tevens verhuren wij toerfietsen, hoge bi, mountainbikes, beachcruisers, steps, BMX, tandemsteps, tandem, kinderfietsen, Fat Bikes, outdoor materiaal en GPS navigatie.

Naast verhuur van de tweewieler verhuren we ook allerlei spel en outdoor materiaal en spel materiaal.

Voor dit jaar hebben we een paar nieuwe plannen maar zijn nog in ontwikkeling. Zo zijn we bezig met een Maffia Escape een Oorlog Romance 1940/1945 en een Franse tocht.

Dropping Drama, Challange room Blackbaerd, Fat bikes Experience zijn nu helemaal door ontwikkeld en klaar om voor het grote publiek.

Ter ere van ons 15 jaar bestaan gaan we in april leuke prijzen weg geven aan onze bezoekers. BRODY JONES zal deze telkens op spectaculaire wijze onthullen.

 Wie zijn wij

Wij, Twan en Dorien, zijn in het voorjaar 2002 op het idee gekomen om in de omgeving van Herpen, Noord-Brabant, net onder Gelderland, diverse actieve fiets tochten te organiseren. Al snel bleek dat er ook veel vraag was naar andere tochten zoals wandelend of met de step. Ook hier hebben we originele uitstapjes voor ontwikkeld.

Natuurlijk zat het weer wel eens tegen en zo zijn we ook op het idee gekomen entertainment spel shows te maken ook op onze specifieke manier. Zodat we bezoekers ook konden helpen bij slecht weer. Veel van deze onderdelen zijn nu ook te huur. En zo bouwen wij rustig door met onze ideeën en visie met de volgende kenmerken:

Origineel, stoer, laagdrempelig, voor jong en oud, avontuurlijk, creatief, leerzaam, uniek in Nederland tegen een betaalbare prijs.

Contact gegevens:

Bike Adventure

Koolwijksestraat 15 Herpen

www.bikeadventure.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0412-404096
GSM: 06-45314530