U kunt ons ook bellen:

0412-404096
06-45314530

Jungle Challenge games

Onze jungle tuin is klaar en open voor nieuwe activiteiten die we hebben ontwikkeld.

De jungle heeft 4 hutjes waar je in kunt zitten met je team of groepje. Gaan jullie de strijd aan tegen elkaar of speel je met je team om zo hoog mogelijk op de ranking te komen voor de titel Kings of the Jungle.

Optie 1

Jungle funny

Via een podium en presentatie scherm komen jullie in verschillende dier en natuurrijken terecht. Zijn jullie goed in wilde geluiden, of welk spoor heeft dit dier achtergelaten of wat doet Freek Vonk toch even gevaarlijk dat is een kleine greep uit ruim 25 onderwerpen die voorbij flitsen tijdens dit spel.

Je kunt dit spel spelen als een groep en je speelt om zo hoog mogelijk op de lijst King of the Jungle te komen. Of je maakt verschillende teams en het winnend team wordt in het zonnetje gezet.

Duur: 1 uur

Kosten: € 4.50 per kind minimaal 8 betalende kinderen

Optie 2

Battle of the Jungle

Naast de funny en kennis onderdelen worden jullie ook getest op jungle technieken. Dit speel speel je in teams tegen elkaar in je eigen hutje. Maar regelmatig wordt er iemand op het podium verwacht jungle vaardigheden moet testen. zoals liaan hangen, boom kracht spel, water spuit spel, katapult schieten, sinaasappel spel, weet wat je eet? ed. Maar ook in jullie hutje krijg je als team diverse vaardigheden natuurlijk met een jungle knipoog. Hoe dan ook ieder in het team zal van nut moeten zijn als je dit avontuurlijk wilt winnen.

Duur: 2 uur

Kosten: € 9.00 per kind minimaal 8 betalende kinderen

Optie 3

The kings of the Jungle

Ga de strijd met andere teams aan die je zijn voorgegaan. Let op het spel gaat super snel en jullie hebben maar 1 uur om te kijken hoeveel punten jullie gaan score met alle dingen die voorbij komen op het scherm. Dus naast de grappige en kennis onderdelen moet je wat raadsel op gaan lossen en kijk of je de schatkist kun kraken. Hoe dan ook je zult af en toe keuzes moeten maken als jullie aan het eind van het jaar met de hoofd prijs er vandoor willen gaan en de titel Kings of the Jungle.

Duur: 1 uur

Kosten: € 7.00 per kind minimaal 8 betalende kinderen

 

Extra opties:

€ 0.00 na afloop limonade met kleine versnapering
€ 0.85 ontvangst met limonade en boerencake en begeleiders koffie/thee
€ 1.50 Bike Adventure aandenken

Overige info:

Geschikt voor leeftijden 9 t/ 12 jaar
Minimaal 8 betalende kinderen maximaal 35 kinderen
De hutje zijn overkapt dus bij warm weer zit je koel en bij regen droog