U kunt ons ook bellen:

0412-404096
06-45314530

Romantisch fietstocht

U fietst samen met een partner die u lief hebt een fietstocht die u voert tussen de bosrijke omgeving van Ravenstein en Uden. Met een picknickmand, gevuld met allerlei heerlijke versnaperingen en een romantisch spel dat op gewenste locatie gespeeld kan worden, die de fietstocht een romantisch karakter geeft gaat u op pad.

Deze fietsroute heeft een lengte van 37 km, maar als u dit te ver vindt is er altijd een mogelijkheid de route in te korten tot 29 km. Dit wordt duidelijk aangegeven in de beschrijving.

Hoelang u over de tocht wilt doen en wanneer u pauze houdt, bepaalt u zelf. Verder heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid om de fietstocht per tandem of mountainbike te fietsen.

De picknickmand bestaat uit: flesje wijn, olijven, stukjes kaas, stokbrood, jus d'orange, fruit, paté en salade. Ook krijgt u een picknickkleed mee en natuurlijk het romantische spel en eventueel andere kleine gezelschap spelletjes. En als de spieren te stijf zijn geworden of je wilt elkaar even verwennen zal ook de massageolie gebruikt kunnen worden.

 

 

 

Kosten

€ 20.00 incl. romantisch fietstocht en romantisch picknick pakket voor 2 personen (exclusief fietsen)
€ 32.00 incl. romantisch fietstocht en romantisch picknick pakket voor 2 personen (inclusief fietsen met versnelling)

Extra optie

Eventueel ook als waardebon te koop. Dat is nog eens een leuk cadeau om te geven!