U kunt ons ook bellen:

0412-404096
06-45314530

Bike & Foto workshop

Iedereen kent het wel. Gezellig op vakantie en natuurlijk willen we de mooiste plaatje schieten om later te pronken aan onze kennissen. Toch komt de foto niet altijd overheen met de werkelijkheid.

Willen jullie een korte workshop van een ervaren fotograaf en de technieken meteen in de omgeving testen nodigen we je graag uit voor deze Bike & Foto workshop.

Tijdens jullie ontvangst met koffie/thee gaat de fotograaf de belangrijkste instellingen van jullie camera doornemen. Ook neemt hij de verschillende omstandigheden door waar je in terecht kunt komen en welke stappen dat je dan moet nemen.

Na 45 minuten gaan jullie op pad met de fiets in de mooie bos of polder omgeving van Koolwijk. Hier gaan jullie de info meteen in de praktijk oefenen. Natuurlijk is de fotograaf aanwezig om jullie resultaten te verbeteren.

Na 1.5 uur komen jullie weer terug bij Bike Adventure, waar de mooiste de verschillende leerzame foto's met jullie besproken worden onder genot van een hapje en een drankje.

De kosten:

€ 23.50 incl. workshop, fiets ontvangst met koffie en iets lekkers en drankje en hapje bij terugkomst.

Zorg wel voor je eigen camera dan kun je het meeste leren. Mocht je die niet hebben dan hebben wij er een aantal in bruikleen.

Minimaal 8 betalende personen.