U kunt ons ook bellen:

0412-404096
06-45314530

Bike & kunst workshop

Kunst zonder Drempels

Kan iedereen kunst maken? Veel mensen zullen deze vraag met nee beantwoorden. In een workshop van een uur neemt kunstenaar Alex van der Heijden u bij de hand en bewijst hij het tegendeel. Kunst maken is namelijk vooral doen, volgens Alex.
In dat uur laat hij verschillende creatieve technieken zien, maar u gaat natuurlijk ook zelf aan de slag. De techniek die hij daarvoor gebruikt is de marmertechniek. Die is geschikt voor jong en oud en levert gegarandeerd een kleurrijk kunstwerk op.En voor die prijs koop je nergens zo'n uniek kunstwerk.

Bike Adventure verzorgt jullie een mooie fietsroute afhankelijk van jullie tijd besteding. Bij ontvangst hebben we koffie met cake en bij terugkomst een drankje met een hartig hapje om even lekker na te praten en het kunstwerk aan ons te laten pronken.

Dus lekker fietsen in een prachtige omgeving, met een kunstwerk maken en meteen mee nemen en daarna nog lekker napraten met een drankje en hapje.

Kosten

€ 19.50 incl. fiets koffie/thee met cake voor vertrek, fiets tocht, workshop 1 uur en drankje met hartig hapje bij terugkomst

Adventure à la Gaudi

Tijdens een mooie fietstocht gaat u op zoek naar Gaudiaanse schatten. De tocht voert u door het mooie, afwisselende landschap Ravenstein, waar op bepaalde plekken schatkisten verstopt zijn. Dit is ook erg leuk en spannend voor kinderen. Ieder groepslid kiest een schat uit ieder kistje. Na ongeveer 1 uur fietsen komt u bij de kunstenaar Alex van der Heijden, die in Oss en omgeving inmiddels bekend is van de 3 Gaudiaanse banken die hij voor Oss heeft gemaakt. In zijn atelier gaat u 2 uur aan de slag met uw gevonden schatten als basis.
Dat kan ieder apart zijn op een doek of nog leuker: een gezamenlijk werk. Iedereen krijgt een los doekje dat later in een verzamellijst geplakt wordt.

U zult verstelt van de verschillende technieken en de grote verscheidenheid van kleuren die Alex in zijn atelier heeft verzameld.

Om er er een extra leuke dag van te maken wordt u bij Bike Adventure ontvangen met een lekker bakje koffie met cake. Na de uitleg gaat u op pad en ook bij de kunstenaar zal een drankje geserveerd worden.
Het laatste stukje fietstocht voert u door een mooi beschermde poldergebied waar tal van vogels vrij hun gang kunnen gaan.
Bij terugkomst serveert Bike Adventure heerlijke Sangria of fris en worden er enkele kleine hapjes op tafel gezet.

Kosten

€ 29.00 incl. fiets ontvangst koffie/thee met cake voor vertrek, drankje tijdens 2 uur workshop en drankje en hartig hapje bij terugkomst

 

Kunst of kitsch

Past adventure en kunst bij elkaar? Bij ons wel. Tijdens een avontuurlijke tocht door de mooie natuur ga je op zoek naar bouwstenen voor een kunstwerk. Heel geschikt voor een teambuilding dagje of een uitje met wat collega’s of vrienden.

Samen met jullie groep gaan jullie op zoek naar een speciale tak of steen die jullie mooi vinden of die je gedachten inspireren. De tak of steen moet je vinden tijdens de landelijke fietsroute die wij voor jullie hebben uitgezet naar de kunstenaar. Onderweg zul je voldoende plaatsen tegen komen waar jullie je voorwerp kunnen vinden.

Aangekomen bij de kunstenaar Alex van der Heijden, gaan jullie het voorwerp bekleden met mozaïek of beschilderen met acrylverf. Alex ,gespecialiseerd in deze kunst, helpt jullie met de technieken en de verschillende mogelijkheden. Je zult verwonderd staan van de verrassende effecten en kleuren. Wie weet zit er in jouw wel een echte Gaudi verscholen. Tijdens de workshop van ongeveer 1 uur maken jullie een leuk aandenken van jullie activiteit. Natuurlijk worden jullie tijdens de activiteit voorzien van een verfrissend drankje.

Na deze inspirerende bezigheid pakken jullie de fietsen weer en gaan terug naar Bike Adventure. Natuurlijk weer door het mooiste stukje van onze omgeving. Daar aangekomen worden jullie getrakteerd op een drankje met een hartig hapje.

Kosten

€ 23.50 incl. fiets workshop, koffie/thee met cake voor vertrek, drankje tijdens workshop en drankje bij terugkomst met hartig hapje incl. fiets

Alle bovenstaande arrangementen minimaal 8 deelnemers.