U kunt ons ook bellen:

0412-404096
06-45314530

Challenge room

Captain Blackbeard's Hidden Treasure

Jullie bevinden zich in de kajuit van de Queen Anne's Revenge van Edward Teach oftewel, Captain Blackbeard. Dit is het laatste en grootste schip wat Blackbeard en zijn manschappen ooit hebben overvallen in het Caribische gebied. In 1718 is het schip vergaan met al zijn schatten in Ocracoke Creek North Carolina. Veel duikers hebben geprobeerd de schatten uit de kajuit te ontmantelen, maar telkens stuiten ze op verschillende obstakels. Jullie krijgen net als de duikers 60 min. lucht om te kijken om zoveel mogelijk schatten te vinden

Er bevinden zich 27 vraagstukken in de kajuit die staan voor een level die bekroond worden met goudstukken. Welk team weet de meeste levels te ontmantelen en de meeste goudstukken veilig te stellen. Mocht je een level niet kunnen oplossen geen probleem er zijn ook 2 gouden bonus beeldjes verstopt. Deze leveren een bonus level op en 5 extra goudstukken.

Gaan jullie de strijd aan met ratten en ander ongedierte, laat je niet gek maken door de verteller en geest Morgan Brain, verdeel je bemanning over de verschillende levels en bijt je er in vast.

Na 60 bloedstollende minuten zorg dat je op tijd de kajuit verlaat voor de Queen Anne Revenge zinkt.

De kosten:

€ 75.00 per groep maximaal 8 personen maar vind je het niet erg om wat krap te zitten kunnen kunnen er nog 2 personen bij. 

Jullie krijgen precies 60 minuten om zoveel mogelijk levels te ontmantelen.Na jullie challenge kunnen jullie gebruik maken van drankje (niet incl.) en worden de levels kort doorgenomen en beoordeeld met goudstukken. Tot slot worden de goudstukken gewogen en het aantal level geteld. Jullie teamnaam met uitslag zal vastgelegd worden op het challenge bord.

Extra opties

€ 1.75 pp drankjes na jullie activiteit
€ 2.00 pp ontvangst 2 koffie/thee/limonade met boerencake (ipv cake appelflap + € 1.00)
€ 2.25 pp schaaltje met hartige hapjes (kaas, div. worst, komkommer, olijven en nootjes)
€ 35.00 per groep Entertainment spel 50 min. (75 vragen met muziek, film, schetsjes, TV fragmenten en ander entertainment)

Overige info

De kajuit is natuurlijk niet erg ruim dus met 10 personen zit erg kort op elkaar. Dus zijn jullie flink van postuur adviseren wij maximaal 8 personen.
De kajuit wordt niet afgesloten dus je kunt ten alle tijden de kajuit verlaten. Natuurlijk is dit niet de bedoeling van het spel.
Borg bij alle activiteiten is € 100.00 per contract of groep op de dag zelf contant.
Alle activiteiten zijn op eigen risico.
Bij groepen groter dan 8 personen boek de kamer 2 keer en 2 maal Entertainment spel en je bent ruim 3 uur onder de pannen.