U kunt ons ook bellen:

0412-404096
06-45314530

Discovery tour

In natuurgebied Maashorst gaat u op zoek naar 25 nostalgische personen. Dit kunnen personen uit het verleden maar ook die nu erg actueel zijn.

U vindt de weg aan de hand van een GPS en een plattegrond van het gebied. Hier staan de te bezoeken locaties beschreven en gemarkeerd. Aangekomen bij de locatie zal het groepje een beetje moeten gaan struinen in het bos. Als je de persoon hebt gevonden vervolg je de route. Lukt het even niet, treuzel niet te lang en loop verder, naar de volgende persoon. Want er wordt vooraf een eindtijd afgesproken dat de groep binnen moet zijn, buiten de tijd binnen dan wordt je benadeeld bij het eindspel.

Als alle groepen terug bij Bike Adventure zal het eindspel beginnen. Iedere groep krijgt een formulier met daarop vragen van personen die ze hebben gevonden. De zandloper van 5 minuten gaat lopen als deze klaar is moet het formulier weer worden ingeleverd. (telefoons mogen niet worden gebruikt)

Bike Adventure zal de formulieren nakijken. Dus niet alleen de GPS tocht zal de uitslag bepalen, maar ook de kennis van de personen kan aan het einde nog een grote omslag brengen. Op deze manier zal het tot het laatste moment spannend blijven welke groep heeft gewonnen.

U zult merken dat het goede speurneuzen moeten zijn om de helden te traceren. Ook de vragen zullen verschillende discussies teweeg brengen met uw groepje.

Natuurlijk komt jong en oud aan zijn trekken met de figuren.

We hebben een wandel/step versie van 1.5/2 uur +/- 4 km.

Hieronder wat voorbeelden, maar natuurlijk komen jullie deze niet tegen of toch wel?

Kosten

€ 6.50 pp wandelend incl. drankje bij terugkomst
€ 9.50 per step incl. drankje bij terugkomst

(minimaal 5 betalende per groepje, wil je toch een extra groepje met bv. 6 personen hoef je alleen de huur GPS extra te betalen € 10.00)

Extra opties

€ 2.00 pp 2 bakjes koffie/thee/limonade met boerencake bij ontvangst (ipv boerencake appelflap € 3.00)
€ 7.00 pp ontvangst incl. uitgebreide picknick/lunch op het Bike Adventure terrein
€ 1.75 pp drankje voor onderweg
€ 2.25 pp incl. hartig hapje (div. worst, kaas, komkommer en nootjes)

Extra info

Duur activiteit: +/- 2 uur
Kleding advies: bij wandelen of steppen makkelijke schoenen bij mountainbiken strakke kleding.
Borg bij alle activiteiten € 100.00 per boeking of de dag zelf contant.