U kunt ons ook bellen:

0412-404096
06-45314530

Dropping Drama

Een tragisch drama heeft zich afgespeeld in de bossen van Maashorst. Zorg wel dat je de werkelijkheid van echt kunt onderscheiden, zodat vanavond niet wakker ligt.

MAASHORST-In de nacht van 23 januari en 24 januari vierde een jonge studente van het Alexandria College haar verjaardag uitje in de bossen van Herperduin. Volgens autoriteiten heeft het gegaan om een dropping waarbij personen geblinddoekt naar een plek werden gebracht, waarvan zij zelfstandig de weg terug moesten vinden.Volgens de getuigen die aanwezig waren tijdens de dropping hing er al snel een grimmige sfeer tussen bepaalde leerlingen. Hierdoor is de groep uit elkaar gevallen en heeft zich tussen 02.00 en 03.30 een vreselijk drama afgespeeld. Wat er precies zich heeft afgespeeld is nog een groot raadsel voor zowel getuigen als politie.

Jullie gaan in de bossen verschillende plaatsen delict bezoeken. Probeer als onderzoekt team te achterhalen wie de dader is en maak een duidelijke profiel schets. Verder zullen jullie het slachtoffer moeten identificeren, omdat deze verminkt achter gebleven is in de bossen.
Welk onderzoeksteam weet de meeste aanwijzingen goed op een rijtje te zetten en dit drama op te lossen.

Kosten:

9.50 pp incl. ontvangst met koffie/thee/limonade en boerencake, drankje en hartig hapje bij terug komst.

Extra opties

€ 5.50 incl. uitgebreide pickjnick/lunch op het Bike Adventure terrein
€ 1.75 drankje voor onderweg 500 ml
€ 1.00 appelflap ipv boerencake

Overige info:

LET OP! Deze tocht is vrij heftig en niet geschikt voor deelnemers die recent iemand zijn verloren of in het verleden een drama hebben beleefd.
Toch als je jullie het thema intrigeert en werkelijkheid van echt weet te onderscheiden is het zeker een avontuurlijke uitdagende activiteit om te ondernemen.
Minimaal 8 betalende deelnemers. Dus kom je met minder is geen probleem maar je betaald voor minimaal 8.

Afstand: 3.5 km

Duur:  tocht 1.5 / 2 uur maar incl. ontvangst, uitleg en afsluiting +/-2.5 uur

Bekijk hier de trailer: