U kunt ons ook bellen:

0412-404096
06-45314530

Dropping Drama

Tragisch horrordrama heeft zich afgespeeld in de bossen van de Maashorst. Zorg wel dat je feit en fictie kunt onderscheiden, zodat je vanavond niet wakker ligt.

MAASHORST In de nacht van 23 en 24 januari vierde een jonge studente van het Alexandria College haar verjaardagsuitje in de bossen. Volgens de autoriteiten is het gebeurd tijdens een dropping waarbij de jeugd geblinddoekt naar een plek werd gebracht, waarvan zij zelfstandig de weg terug moesten vinden. Volgens de getuigen die aanwezig waren tijdens de dropping hing er al snel een grimmige sfeer tussen bepaalde leerlingen. Hierdoor is de groep uit elkaar gevallen en heeft zich tussen 0.20 uur en 03.00 uur een vreselijk drama afgespeeld. Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog een groot raadsel voor zowel getuigen als politie.

Jullie gaan in de bossen verschillende plaatsen delict bezoeken. Probeer als onderzoeksteam te achterhalen wie de dader is en maak een duidelijke profielschets. Verder zullen jullie het slachtoffer moeten identificeren, omdat deze verminkt achter gebleven is in de bossen. Welk onderzoeksteam weet de meeste aanwijzingen goed op een rijtje te zetten en dit drama op te lossen?

 

Kosten:

€ 10.00 pp incl. ontvangst met koffie/thee/limonade en boerencake en bij terugkomst warme chocomel of gluhwein met een worstenboordje.

Extra opties

€ 1.00 appelflap ipv boerencake.

Overige info:

Minimaal 10 betalende bezoekers in de winter periode bij deze activiteit.

Bekijk hieronder de Trailer: