U kunt ons ook bellen:

0412-404096
06-45314530

UPDATE ivm corona virus winter.

U kunt nog steeds met kinderfeest tot 12 jaar, 2 personen of gezin ons bezoeken voor een avontuurlijke tocht te maken met step, mountainbike of andere tweewieler. Ook onze wandel speurtochten zijn zeer geschikt in deze corona tijden. We zetten de activiteit schoongemaakt klaar. Jullie kijken in open ruimte naar instructie filmpje en kunt daarna contactloos vertrekken. Wel alles op tijdafspraak en reservering.

Onze binnenplaats op het Bike Adventure terrein is zeer ruim, zodat dit geen probleem hoeft te zijn. Gezinnen mogen bij elkaar zitten, maar overige bezoeker moeten 1,5 uit elkaar blijven. Met uitzondering van kinderen t/m 12 jaar.
We gaan ervan uit dat bezoekers geen ziekteverschijnselen hebben deze moeten we helaas weigeren. Bij ontvangst zullen we de regels duidelijk kenbaar maken. Voor onderweg zijn jullie zelf verantwoordelijk om de regels op te volgen.

Wil je een uitje boeken maak gerust een reservering, je kunt kosteloos annuleren dit jaar ivm de Corona pandemie.

Het verzorgen van actieve, avontuurlijke en hilarische wandel- en fietstochten voor families, kinderfeestjes, teambuilding, scholen, vriendengroepen is onze specialiteit. Of u nu komt met 2 of met 100 personen: wij staan voor u klaar. Met eigen fietsen bent u bij ons ook van harte welkom en huurt u alleen het arrangement. De tochten zijn zonder begeleiding, maar wel met een duidelijke presentatie voor vertrek en compleet verzorgd met materialen.

Tevens verhuren wij toerfietsen, hoge bi, mountainbikes, beachcruisers, steps, BMX, tandemsteps, tandem, kinderfietsen, Fat Bikes, outdoor materiaal en GPS navigatie.

Naast verhuur van de tweewieler verhuren we ook allerlei spel en outdoor materiaal en spel materiaal.

In het nieuwe seizoen 2020 hebben we 2 nieuwe activiteiten : Franse tocht en een JUNGLE CHALLANGE GAMES

Verder zijn we bezig met de aanleg van een jungle tuin, hier willen we 5 hutjes maken waar jullie in verschillende groepjes een Jungle spelshow voor de kiezen krijgen. Deze willen we ook inzetten mocht het slecht weer zijn of dat de processie rups te veel last brengt om op pad te gaan.

 Wil je vast een kijkje nemen op onze terrein kijk onze PROMO TRAILER.

Ontstaan

In het voorjaar 2002 op het idee gekomen om in de omgeving van Herpen, Noord-Brabant, net onder Gelderland, diverse actieve fiets tochten te organiseren. Al snel bleek dat er ook veel vraag was naar andere tochten zoals wandelend of met de step. Ook hier hebben we originele uitstapjes voor ontwikkeld.

Natuurlijk zat het weer wel eens tegen en zo zijn we ook op het idee gekomen entertainment spel shows te maken ook op onze specifieke manier. Zodat we bezoekers ook konden helpen bij slecht weer. Veel van deze onderdelen zijn nu ook te huur. En zo bouwen wij rustig door met onze ideeën en visie met de volgende kenmerken:

Origineel, stoer, laagdrempelig, voor jong en oud, avontuurlijk, creatief, leerzaam, uniek in Nederland tegen een betaalbare prijs.

Contact gegevens:

Bike Adventure
Koolwijksestraat 15
5373KB Herpen (Koolwijk)

Openingstijden:

We zijn het hele jaar geopend op afspraak. Natuurlijk mag u ook zo langs komen maar in het hoog seizoen heb je dan de kans dat je moet wachten of vol zitten. In het laagseizoen kun je ook aan een gesloten deur staan. Dus bel even of mail dan komt het wel goed.

www.bikeadventure.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0412-404096
GSM: 06-45314530