U kunt ons ook bellen:

0412-404096
06-45314530

Levend Ganzenbord    

Geniet van de bossen van Herperduin en onderweg maakt u gebruik van diverse spellen met een gezellig karakter. De spellen zijn geschikt voor jong en oud.

De uitslag van de spellen bepaalt wie de meeste plaatsen op het speelbord vooruit mag zetten, maar net als bij het echte ganzenbordspel kan het zomaar zijn dat je juist door te winnen in de val wordt gelokt! U kunt het volgende spel moeten overslaan, een aantal plaatsen terug moeten lopen of een hilarisch opdrachtje doen om niet terug te worden gezet.

Elk groepje van ongeveer 10 personen krijgt een kar mee met daarin de verschillende spellen. De lengte en het tijdbestek kunt u zelf bepalen en is dus geheel afhankelijk van uw eigen dagplanning. Wij zullen een advies geven over de route die u gaat steppen, fietsen of wandelen. De spellen kun je overal in het bos spelen.

Ei werpen Ezeltje prik Lolly likken
De dennenappel Darten Jeu de boules
Knikkerspel Hoefijzer werpen Voelspel
Snoepjesspel Blik gooien Bos golf
Ring werpen Kegelen Mikado

Wilt u toch met een grotere groep van bijvoorbeeld 20 personen bij elkaar blijven? Dan is het mogelijk om er een koppelspel van te maken, zodat de wachttijden beperkt worden.

Kosten Levend ganzenbord:

€ 6.50 wandelend incl. bolderkar met spel materiaal en drankje bij terugkomst (kinderen betalen bij deze keuze vanaf 4 jaar)
€ 9.50 incl. step en drankje bij terugkomst (1 fiets met kar voor materiaal)
€ 9.00 incl. Walking Bicycles en drankje bij terugkomst (1 fiets met kar voor materiaal)
€ 11,50 incl. fiets en drankje bij terugkomst
€ 13.50 incl. FAT BIKE en drankje bij terugkomst alle leeftijden (FAT BIKE wordt alleen gebruik als vervoermiddel geen cross tocht)

(minimaal 5 personen)

Extra opties

€ 2.00 pp ontvangst met 2 bakjes koffie/thee/limonade met boerencake (ipv van cake appelflap € 3.00)
€ 7.00 pp incl. ontvangst met uitgebreide picknick/lunch Bike Adventure
€ 1.750 pp flesje drinken voor onderweg 500 ml
€ 2.25 pp bij terugkomst schaaltje met div. worst, kaas, komkommer en nootjes