U kunt ons ook bellen:

0412-404096
06-45314530

Maffia Escape (nieuw 2018)

Het verhaal van Gielio de Blauwe, de beruchte maffiabaas kort na de oorlog in Herpen.

Ruim vijftig jaar terug heerste in Herpen diverse Maffiapraktijken die het daglicht niet konden verdragen. Enkele roemruchte Herpenaren hadden contact met de onderwereld uit het Oostblok en Sicilië. Gelukkig ligt deze zware tijd ver achter ons en proberen de meeste Herpenaren voorbije zaken als drugs, duistere feesten, illegale casino's, stropers, vals geld, prostitutie, dure schilderijen en sieraden en het eerste drugslab te vergeten.

Jullie fietsen in verschillende groepjes langs de belangrijkste pandjes waar deze Maffiapraktijken zich hebben afgespeeld. Onderweg moet je wat originele Maffia accessoires en attributen zien te fotograferen, opdrachten uitvoeren en wat vragen oplossen over de Maffia pandjes.

Na jullie fietstocht van 12 km worden jullie opdrachten gecontroleerd. En om een beetje in de sfeer te eindigen worden jullie bij terugkomst in teams in verschillende kooien opgesloten met oude Maffia opbrengsten van de diverse overvallen. Het team dat  als eerste uit de kooi weet te ontsnappen zal wel stressbestendig moeten zijn en zich niet laten afleiden door andere teams. Natuurlijk zal het team welke de fietstocht het beste heeft uitgevoerd een iets makkelijkere kooi krijgen. Maar hebben de andere teams een vaste hand, zijn ze onverstoorbaar en hebben ze de Maffia Escape formule eerder opgelost dan gaan ze met de fles champagne er vandoor.

De kosten:

€ 12.00 pp incl. fiets en drankje bij terugkomst.

 

Extra opties:

€ 2.00 pp ontvangst 2 koffie/thee/limonade met boerencake (met appelflap € 3.00).
€ 1.75 pp incl. flesje drinken 500 ml.
€ 2.25 pp hartig hapje bij terugkomst (kaas, div. worst, komkommer, olijfjes en nootjes).

Overige info:

min. 2.5 a 3 uur uur voor fietstocht met kooi ontsnapping.
min. 8 deelnemers in 2 teams, maximaal 40 personen in 4 teams.