U kunt ons ook bellen:

0412-404096
06-45314530

Walk Adventure

Dit idee is ontstaan één jaar na onze opening als tegenhanger van onze Bike Adventure, maar het is een van onze toppers geworden uit ons uitgebreide assortiment. Het grote voordeel van deze tocht is dat hij geschikt is voor alle leeftijden en zowel passieve als actieve deelnemers zullen het naar hun zin hebben.

Deze tocht van ongeveer 6 km speelt zich af in de mooie en afwisselende bossen van Herperduin, waar dichte dennenbossen, zandverstuivingen, heide en vennen elkaar snel afwisselen. Met een GPS, een apparaatje waarmee u kunt zien waar u zich bevindt, wandelt u door deze mooie omgeving. In de GPS hebben we een aantal punten ingebracht die u moet bezoeken. U moet van punt naar punt lopen en onderweg moet u allerlei vragen beantwoorden en verrassende opdrachten vervullen.

Jungle Hunter Pionier opdracht
Beeldende kunst Vogel verschrikker
Schatzoeken Ferry Herperduin
Scrabble Ballon adventure
Lucifergame Piramide on the Beach

Om al deze opdrachten te vervullen wordt u uitgerust met de nodige uitrusting, die door uzelf in een rugzak vervoerd wordt.

U loopt met groepje van ongeveer 10 personen om wat meer spanning en hilariteit in het spel te brengen. De kans is trouwens vrij groot dat u elkaar onderweg tegenkomt. De groepjes starten tegelijk, omdat iedere groep een andere route loopt. Verder bestaat ook de mogelijkheid om een extra gezamenlijke stop in te lassen voor een picknick.

Voor uw vertrek wordt er een duidelijk tijdpad afgesproken, zodat iedereen weer op dezelfde tijd terugkeert. Bij terugkomst zullen de foto's onthuld worden van uw tocht die meteen de score en de uiteindelijke uitslag bepalen. Ondertussen kunt u gebruikmaken van verschillende drankjes en een heerlijke schaal met hartige hapjes. De tijd van de afsluiting bedraagt ongeveer een half uur.

Voor mensen die slecht ter been zijn hebben we ook een rolstoel versie. Wie je op de gewone tocht mee is er ook de mogelijkheid een struin rolstoel te huren, zodat je zelf door het losse zand kunt worden geduwd. Kijk op Maasmeanders.nl.

Ranking Walk Adventure

Kosten

€ 9.00 pp incl. drankje bij terugkomst en een schaaltje hartige hapjes, kaas, div. worst, komkommer, olijven en nootjes.
(kinderen t/m 5 jaar gratis incl. limonade)

Minimaal 7 betalende kinderen per groepje

Extra opties

€ 2.00 incl. ontvangst met 2 bakjes koffie/thee/limonade met boerencake (€ 3.00 incl. appelflap ipv cake)
€ 7.00 incl. ontvangst met uitgebreide picknick/lunch op het Bike Adventure terrein
€ 1.75 incl. flesje drinken voor onderweg

Overige info

Kleding advies: makkelijke kleding en schoenen
Alle activiteiten zijn op eigen risico.
Verder vragen we € 100.00 per boeking maar die krijg je weer terug als de materialen weer netjes zijn ingeleverd.
Reserveer eventueel een struin rolstoel zodat opa of oma of iemand slecht te been ook mee kan. € 8.00 per dagdeel weg zorgen dat hij dan klaar staat.

De score van jullie groep wordt later op onze site bijgewerkt, zie score lijsten activiteiten.