U kunt ons ook bellen:

0412-404096
06-45314530

Winter Carousel

Welkom in de mooie omgeving van Koolwijk! U gaat mooie fietstocht maken langs de mooiste boerderijen van de omgeving en ook de bossen van Maashorst/Herperduin worden bezocht. Bij terugkomst komt je de geur van gluhwein u al tegemoet, maar als u liever een bakje koffie drinkt, is dit natuurlijk ook mogelijk. Natuurlijk krijgt u er ook een heerlijk worstenbroodje bij.

De bedoeling van deze tocht is dat u verschillende tweewielers meeneemt en onderweg een beetje ruilt. Zeker de Hoge bi fiets zorgt voor hilariteit genoeg. Verder krijgt u nog steps en retrofietsen mee. Als er ook kinderen bij zij, hebben we voor hen een chopperbike of een BMX. De verdeling van fietsen is afhankelijk van de groepsgrootte en groepssamenstelling.

Na uitleg en proeffietsen op de Hoge bi gaat u op pad.

Bij terugkomst van het winter carousel staat er warme gluhwein of chocomel en een worstenbroodje voor u klaar. Wilt jullie liever de standaard afsluiting met een drankje en een schaaltje hartige hapjes en nootjes? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

De route is 9 km en de tocht duurt ongeveer 1,5. Inclusief uitleg en afsluiting duurt het gehele programma ongeveer 2,5 uur.

Kosten

€ 10.00 incl. warme gluhwein of chocomel en worstenbroodje en tweewielers

Extra opties

€ 2.00 2 bakjes koffie/thee/limonade met boerencake voor vertrek