Dit is inmiddels de derde versie van deze succesvolle tocht. Deze nieuwe route brengt u langs de beste opdrachten uit de vorige tochten, maar ook hebben we enkele splinternieuwe opdrachten toegevoegd met een hilarisch en avontuur karakter.

Voor u vertrekt worden alle opdrachten in vogelvlucht doorgenomen, zodat het geheel soepel zal verloopt. Na vertrek vervolgt u per GPS een tocht van 14 km in de omgeving van Herpen. Per groep wordt u uitgerust met verschillende materialen, waaronder een GPS, digitale camera, touw en prikstokken, om deze tocht op juiste wijze uit te voeren.

Wilt u onderweg picknicken? Er is een mogelijkheid om een karretje mee te nemen of gebruik te maken van een transportfiets.

U volgt een route aan de hand van de GPS. Deze is voorzien van een aantal way points die opeenvolgend genummerd zijn. U fietst of loopt van waypoint naar waypoint en probeert onderweg uw opdrachten te vervullen om gezamenlijk het einddoel te bereiken. Dit is een zo hoog mogelijk score behalen. Deze komt op onze site te staan. Deze score zal bepaald worden door het aantal opdrachten die juist vervuld zijn, de juiste antwoorden op de vraagstukken en de mooiste en duidelijkste foto’s van uw activiteiten.

De opdrachten zijn zeer gevarieerd: niet alleen de sportiviteit, maar ook samenwerking zijn van belang. Hoe dan ook zult u elkaar hard nodig hebben: ieder heeft tenslotte zijn eigen specialiteit.

Helaas kunnen wij geen informatie geven over de opdrachten om de exclusiviteit van deze tocht te waarborgen. Dit kan alleen in een persoonlijk gesprek, maar enkele foto’s op deze site geven u al een indruk van de tocht.

Het kledingadvies voor deze tocht is kleding, waarin u zich prettig kan bewegen. Een zwembroekje onder de kleding kan voor een enkeling weleens goed uitkomen. Om een opdracht te laten slagen voor de groep is soms 1 deelnemende persoon als bewijs op de foto voldoende, maar natuurlijk mag iedereen de uitdaging aangaan!

Bij terugkomst zullen de gemaakte foto’s getoond worden in onze ontvangstruimte. U kunt gebruik  maken van een consumptie met of zonder hartig hapje om een onvergetelijke dag af te sluiten.

KOSTEN

€ 11.00 excl. tweewieler (kinderen tot en met 10 jaar 50% korting) incl. drankje bij terugkomst
€ 14.50 incl. step incl. drankje bij terugkomst
€ 16.50 incl. fiets incl. drankje bij terugkomst
€ 21.50 incl. mountainbike incl. drankje bij terugkomst
(kinderen tot en met 10 jaar 40% korting) incl. drankje bij terugkomst

EXTRA OPTIES

€ 2.00 ontvangst met 2 koffie/thee/limonade met boerencake
€ 7.00 ontvangst of als tussenstop uitgebreide picknick/lunch op het Bike Adventure terrein
€ 1.75 drankje voor onderweg 500 ml
€ 2.25 schaaltje met hartige hapjes div. worst, kaas, komkommer, nootjes en olijven

OVERIGE INFO

Alle activiteiten zijn op eigen risico.
Verder vragen wij € 100.00 borg per boeking, maar deze krijg je weer terug als materiaal netjes terug komt.
Je hoeft niet echt smerig te worden, maar misschien 1 handdoek per team kan makkelijk zijn.
Onze Overige voorwaarden klik hier.