Entertainment spel shows

Bij Bike Adventure kunt u eventueel bij slecht weer gebruik maken van een spel show die u zelf kunt presenteren of wij verzorgen een medewerker. Met veel plezier is de eerste spel entertainment show ontvangen toen we in 2011 hier mee begonnen. Het vervolg was dat we regelmatig werden gevraagd om dit ook op andere locaties te spelen. Zoals bij buurtschappen, verenigingen, bedrijven, families, teambuilding, cafés of feestjes.

De basis en kracht van onze entertainment show liggen in de snelheid de activiteit. In +/- 2 uur worden jullie vermaakt met allerlei verschillende activiteiten die geschikt zijn voor een breed publiek. De ene keer speel je een spel met heel je team de andere keer word naar jullie inzien de sterkste speler naar voren geschoven. De spelen zijn zo divers van aard dat iedereen wel een keer echt in het middelpunt staat. Naast de vele doe spellen krijgen via de PowerPoint ook allerlei vragen, filmpjes en dilemma’s te verwerken. Er is geen pauze tijdens de spel show maar natuurlijk kunnen jullie gewoon voorzien worden voor een drankje en wat lekkers geen probleem.

Hieronder de mogelijkheden

 • Western Crazy River

  Dit western programma slingert je in 2 uur tijd door allerlei verschillende avontuurlijke western spellen heen, die jullie thuis echt niet in de kast hebben staan.
 • Around The World In 30 Games

  Arround the world in 30 games, nemen jullie mee naar de diverse landen op de wereld. Bij elk land hebben we een leuk spel bedacht, wat je speelt met teams.
 • Rollercoaster Games

  Er komen allerlei doe- en denkspelen ter tonelen. De ene keer speelt u het met het hele team en de andere keer komt er één persoon uit het team naar voren. Natuurlijk heeft het spel verschillende rondes waar je eventueel je specialisme kunt tonen, maar laat je niet om de tuin leiden!
 • Rollercoaster Games 2.0

  De opvolger van onze Rollercoaster Games is de Next Generatie 2.0. Deze spelshow is niet gekoppeld aan een vast thema, zoals de laatste twee spelshows die we hebben ontwikkeld.
 • Christmas Express

  We nemen jullie deze keer mee in een Express(trein) met een aaneenschakeling van ludieke kerstspellen. Jong en oud komen aan de beurt in alle kerst- onderdelen.