Slecht weer

Wij zijn een bedrijfje dat buitenactiviteiten organiseert. Natuurlijk kan het altijd een keer voorkomen dat het weer zo slecht is dat jullie niet op pad kunnen, dat zelfs regenkleding of een paraplu niet voldoende is om een leuk uitstapje te krijgen.

Welke procedure volgen wij dan:

Bike Adventure biedt de Rollercoaster games aan. Een zelf ontwikkeld hilarisch spel met actieve en passieve opdrachten geschikt voor jong en oud. De speltijd is +/- 2 uur afhankelijk van de groepsgrootte. Voor kleine groepen hebben we de Columbus Experience of Bad Wheather games.

We hebben 4 ruimtes waar we jullie het spel kunnen aanbieden.

1 ruimte tot maximaal 40 personen
1 ruimte tot maximaal 50 personen
1 ruimte tot maximaal 24 personen
1 ruimte van 6 maximaal 10 volwassenen

Op de dag zelf maken we ‘s morgens een planning om zoveel mogelijk klanten van dienst te kunnen zijn. Eerder is niet mogelijk, omdat de weersvoorspelling nog kan wijzigen.

Kunnen wij jullie het alternatief niet aanbieden in verband met te veel activiteiten op hetzelfde tijdstip of beperkte ruimte, dan berekenen we geen annuleringskosten en krijgen jullie al het geld terug. (met uitzondering van inkoop versproducten voor de picknick)

Mocht het arrangement duurder of goedkoper zijn dan verrekenen we de kosten in overleg.

Willen jullie geen gebruik maken van deze bovenstaande optie? Dan brengen we 50% van de kosten in rekening van jullie geplande activiteit (+ inkoop versproducten alleen bij picknick)

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes kunnen eventueel bij slecht weer in indien mogelijk ook gebruik maken van de Racebaan Adventure, Columbus Experience, Entertainment spel, Kajuit spellen of Rollercoaster kids. Kinderfeestjes kunnen bij slecht weer alleen op de dag zelf gratis annuleren.