Over ons

Het verzorgen van actieve, avontuurlijke en hilarische wandel- en fietstochten voor families, kinderfeestjes, teambuilding, scholen, vriendengroepen is onze specialiteit. Of u nu komt met 2 of met 100 personen: wij staan voor u klaar. Met eigen fietsen bent u bij ons ook van harte welkom en huurt u alleen het arrangement. De tochten zijn zonder begeleiding, maar wel met een duidelijke presentatie voor vertrek en compleet verzorgd met materialen.

Tevens verhuren wij toerfietsen, hoge bi, mountainbikes, beachcruisers, steps, BMX, tandemsteps, tandem, kinderfietsen, Fat Bikes, outdoor materiaal en GPS navigatie.

Naast verhuur van de tweewieler verhuren we ook allerlei spel en outdoor materiaal en spel materiaal.

Nieuw in 2023 Oertocht Maashorst en deze winter nieuw binnen spel Minute to win it!

Wil je vast een kijkje nemen op onze terrein kijk onze PROMO TRAILER.

Ontstaan

In het voorjaar 2002 op het idee gekomen om in de omgeving van Herpen, Noord-Brabant, net onder Gelderland, diverse actieve fiets tochten te organiseren. Al snel bleek dat er ook veel vraag was naar andere tochten zoals wandelend of met de step. Ook hier hebben we originele uitstapjes voor ontwikkeld.

Natuurlijk zat het weer wel eens tegen en zo zijn we ook op het idee gekomen entertainment spel shows te maken ook op onze specifieke manier. Zodat we bezoekers ook konden helpen bij slecht weer. Veel van deze onderdelen zijn nu ook te huur. En zo bouwen wij rustig door met onze ideeΓ«n en visie met de volgende kenmerken:

Origineel, stoer, laagdrempelig, voor jong en oud, avontuurlijk, creatief, leerzaam, uniek in Nederland tegen een betaalbare prijs.

Contactgegevens

Facebook Posts

2 months ago

Bike Adventure
π‘±π’π’–π’˜ π’‡π’‚π’—π’π’“π’Šπ’†π’•π’† π’ˆπ’†π’“π’†π’„π’‰π’• π’ƒπ’Šπ’‹ 𝒐𝒏𝒔 𝒐𝒑 𝒅𝒆 π’Œπ’‚π’‚π’“π’•!? 🧠 De keukenbrigade is druk bezig met het kneden, mengen en proeven van nieuwe ideeΓ«n voor onze nieuwe kaart! πŸ“–βœ¨ Onze hersenen kraken en de voorbereidingen zijn in volle gang, maar wat mag er volgens jou absoluut niet ontbreken op onze nieuwe kaart? Laat het ons weten en wie weet kun jij hier bij je volgende bezoek aan De Kriekeput van genieten! 🍴 ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 months ago

Bike Adventure
View on Facebook

3 months ago

Bike Adventure
MAFFIA ESCAPE!!!Gezellig met de familie/gezin/collega's op pad, Maffia fietstocht met escape uit een kooi. Je gaat 9 pandjes af kijk wat erbij die pandje gebeurt is of kan vinden! Bij terugkomst worden de teams in kooien gestopt. Wie het eerst ontsnapt wint de buit.Reserveren kan via de site: www.bikeadventure.nl of bel ons: 06-45314530 of 06-81756199#maffiaescape #bikeadventure #Maashorst #trefhetinoss #herperduin #teambuilding ... See MoreSee Less
View on Facebook