Veelgestelde vragen

Dat is afhankelijk van de activiteit en het seizoen, maar wil je zekerheid: reserveer dan tijdig. Zeker in het hoog seizoen (april, mei, juni, augustus en september) is dit aan te raden.

Op de dag zelf kunt u ‘s morgens contact opnemen met Bike Adventure. Dan zijn de voorspellingen goed te overzien. Wij kijken vervolgens wat we voor jullie kunnen betekenen. Indien mogelijk kunnen jullie gebruik maken van de Rollercoaster games, Western Crazy River, Columbus Experience, Around the World in 30 Games of misschien de Racebaan Adventure. Ook is het mogelijk met ons het tijdstip te verzetten in overleg met ons.

Kinderfeestjes hebben we ook verschillende mogelijkheden zoals: Racebaan adventure, Rollercoaster games kids, Kajuit spelen, Columbus Experience kids of Escape room. (nieuw april 2016) Maar willen jullie geen gebruik maken van onze mogelijkheden of kunnen wij niets bieden dan kunnen kinder feestjes alleen op de dag zelf gratis annuleren bij slecht weer.

Als u met een mountainbike op pad gaat, zorg dan voor strakke kleding. Zeker bij de enkels is dit aan te raden.
Bij de overige activiteiten is het belangrijk dat u makkelijke kleding en goed schoeisel aan hebt. Het is mogelijk dat u tijdens het spelen van een spel nat wordt, op de grond moet zitten of kruipen. Houdt daar alstublieft rekening mee. Het dragen van dure kleding wordt afgeraden. Bike Adventure stelt zich niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van kleding of goederen.

Dit is een erg lastig verhaal. Onderstaand wordt alleen een richtlijn gegeven.

Kinderen van 6 t/m 8 jaar of tot 130 cm kunnen op de 20 inch. mountainbike of 20 inch. fat bikes
Kinderen van 8 t/m 10/11 jaar of tot 150 cm kunnen op de 24 inch. kinder mountainbikes en de chopperbikes.
Kinderen van 11 jaar t/m 14 jaar passen in sommige gevallen nog op de 24 inch mountainbike. Vaak is een klein model van 26 inch. beter geschikt.
Steps zijn geschikt vanaf 6 jaar tot 99 jaar. We hebben ook tandem steps indien kinderen mee willen van 4 t/ 6 jaar.
Walking Bicycles zijn geschikt vanaf 9 jaar

Geef gewoon de keuze door die past bij de leeftijd. Op de dag zelf kunnen we altijd wel een grotere of kleinere fiets meegeven.

De meeste groepen gaan op pad met een uitrusting van spellen/outdoor materiaal/tweewielers of andere materialen om jullie tocht te volbrengen, dit loopt gauw in de duizenden euro’s. Graag willen we de prijzen laag houden van onze activiteiten en door een borg te vragen willen we op deze manier voorkomen dat er onnodige schade of vermissingen plaats vinden. Tijdens de presentatie van jullie activiteit zal ook iedereen die deelneemt op de hoogte worden gebracht.
We kunnen de borg dus in houden als er materiaal vermist of kapot is. natuurlijk proberen wij hier zo redelijk mogelijk mee om te gaan. De borg kosten verschillen tussen de € 50.00 en € 200.00 euro afhankelijk van het product.

Neem bij het ophalen van tweewieler of toebehoren een geldig legitimatiebewijs mee en zorg ervoor dat je borg kunt betalen. Voordat je de tweewieler of andere materialen mee neemt, check goed of de tweewieler werkt en materialen niet beschadigd zijn. Maak eventueel foto’s en wijs de verhuurder op de oude schadeplekken. Op deze manier voorkom je eventuele discussies over schade.

De fietsen zijn niet verzekerd tegen diefstal of schade. Check zelf je verzekering, bij sommige polissen is een reis verzekering een optie indien jullie op vakantie zijn.

Bij pech adviseren we je om telefonisch contact op te nemen met de verhuurder. Wij proberen indien het dan binnen onze mogelijkheden past te kijken of we snel een oplossing kunnen vinden. Maar helaas we geven geen 24/7 ondersteuning. Vaak indien we open zijn en de personele bezetting laat het toe, kunnen we binnen een straal van 10 km binnen 1 uur of sneller een andere tweewieler bezorgen. Zorg er wel voor dat u op een verharde weg bent buiten het bos.
Verder kunnen jullie bij vertrek een reparatie set mee te nemen, voor de kleine ongemakken. Mochten jullie toch pech hebben onderweg en we kunnen geen oplossing vinden tijdens jullie huurperiode, zijn jullie zelf verantwoordelijk om de tweewieler weer terug bij de verhuurder te brengen.