Dropping Drama

Een tragisch drama heeft zich afgespeeld in de bossen van De Maashorst. Zorg wel dat je de werkelijkheid van echt kunt onderscheiden, zodat je vanavond niet wakker ligt.

MAASHORST-In de nacht van 23 januari en 24 januari vierde een jonge studente van het Alexandria College haar verjaardag in de bossen van Herperduin. Volgens autoriteiten heeft het gegaan om een dropping waarbij personen geblinddoekt naar een plek werden gebracht, waarvan zij zelfstandig de weg terug moesten vinden. Volgens getuigen die aanwezig waren tijdens de dropping hing er al snel een grimmige sfeer tussen bepaalde leerlingen. Hierdoor is de groep uit elkaar gevallen en heeft zich tussen 02.00 en 03.30 een vreselijk drama afgespeeld. Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog een groot raadsel voor zowel getuigen als politie.

Jullie gaan in de bossen verschillende plaatsen delict bezoeken wandelend. Probeer als onderzoekt team te achterhalen wie de dader is en maak een duidelijke profiel schets. Verder zullen jullie het slachtoffer moeten identificeren, omdat deze verminkt achter gebleven is in de bossen.
Welk onderzoeksteam weet de meeste aanwijzingen goed op een rijtje te zetten en dit drama op te lossen.

Kosten (incl. ontvangst met koffie/thee/limonade met boercake en drankje bij terugkomst)

€ 11.50 per persoon

Extra opties

€ 1.25 ipv boerencake een appelflap
€ 3.50 pp Bike Adventure borrelplankje met toastjes en verschillende salade
€ 1.75 incl. flesje water 500 ml voor onderweg
€ 10.00 incl. ontvangst picknick/lunch harde broodjes gezond op het Bike Adventure terrein
(voor uitgebreide informatie kijk op Eten & Drinken)

Overige info

Duur +/- 2.5 uur
Minimaal 6 personen maximaal 40
Kleding advies: makkelijk kleding en schoenen
Mocht een kind te groot of te klein zijn zorgen wij altijd voor een andere veilige oplossing.
Alle activiteiten zijn op eigen risico.
Verder vragen we € 100.00 borg per boeking of legitimatie bewijs, maar deze krijgen jullie terug als alle materialen weer netjes terug komen.
Onze overige voorwaarden klik hier.

 

LET OP! Deze tocht is vrij heftig en niet geschikt voor deelnemers die recent iemand zijn verloren of in het verleden een drama hebben beleefd.
Toch als je jullie het thema intrigeert en werkelijkheid van echt weet te onderscheiden is het zeker een avontuurlijke uitdagende activiteit om te ondernemen.