Jungle Challenge Games

Bezoek onze Jungle tuin met de verschillende toepasselijke games. We hebben verschillende opties: ludieke jungle kennis, jungle technieken en kennis en een Jungle challange ranking spel.

Optie 1

Jungle Funny Challenge

Via podium en presentatie scherm komen jullie in verschillende dier en natuurrijken terecht. Zijn jullie goed in wilde geluiden, of welk spoor heeft het dier achtergelaten, en wat heeft die gorilla net uitgevoerd of luister naar de waarheid van Freek Vonk.. Dit is een kleine greep uit de ruim 25 onderwerpen die voorbij flitsen in de Jungle.

Je kunt dit spel spelen als groep en probeer zo hoog mogelijk op de ranking lijst te komen. Of maakt verschillende teams en het winnende team wordt in het zonnetje gezet.

Duur: 1 uur

Kosten: 8.00 incl. drankje bij einde van het spel (minimaal 5 betalende personen maximaal 30)

Optie 2

The Battle of the Jungle

Naast de funny en kennis worden jullie ook getest op jungle technieken. Dit spel speel je in teams tegen elkaar in je eigen hutje. Maar regelmatig wordt er iemand op het podium verwacht die zijn jungle techniek moet vervaardigen. Zoals liaan hangen, boomklim spel, water spuiten, katapult schieten, sinaasappelspel, gewichten spel en weet wat je eet? ed. Maar ook in jullie hutje krijg je als team diverse vaardigheden uit te voeren met de Jungle in je achterhoofd. Hoe dan ook ieder in zijn team zal zijn steentje bij moeten dragen om deze Jungle Challange te winnen.

Duur: 2 uur

Kosten: € 13.50 incl. 2 drankjes (minimaal 10 betalende personen maximaal 30)

Optie 3

Kings of the Jungle

Ga de strijd aan met andere teams die jullie zijn voorgegaan. Let op het spel gaat super snel en jullie zullen keuzes moeten maken waar jet het meeste aandacht aan besteed. Dus naast de grappige en kennis onderdelen moet er ook raadsels oplossen en kijk of jullie schatkist kunnen kraken. Dat geeft nog meer spel plezier en natuurlijk een hogere score. Aan het eind van het jaar wordt het beste team beloond met een mooie prijs en titel Kings of the Jungle.

Duur: 1 uur

Kosten: 15.00 incl. drankje aan het einde van het spel (minimaal 8 betalende personen maximaal 20)

Extra opties

€ 2.00 Ontvangst met koffie/thee/limonade met boerencake
€ 1.25 ipv boerencake een appelflap
€ 3.50 pp borrelplankje Bike Adventure toastje met diverse salade
€ 1.75 incl. flesje water 500 ml voor onderweg
€ 10.00 incl. ontvangst picknick/lunch harde broodjes gezond op het Bike Adventure terrein
€ 4.50 Big hotdog menu 2 broodjes hotdog op plate met diverse sauzen
(voor uitgebreide informatie kijk op Eten & Drinken)

Overige info

We hebben 5 hutjes dus jullie zouden ook met verschillende gezinnen tegen elkaar kunnen spelen.
Alle activiteiten zijn op eigen risico.
Onze overige voorwaarden klik hier.