Tandem Fietstocht

Toch even wennen op zo'n fiets! Dit is vaak de eerste reactie die ik hoor als gasten bij ons vertrekken. Al giechelend/lachend maar toch wel een beetje onzeker rijden ze het pad af. Maar bij terugkomst zijn ze weer een ervaring rijker.

Om deze ervaring ook mee te maken hebben we een 4 tal tandems waar jullie mee op pad kunnen. Jullie kunnen zelf bepalen hoe lang jullie willen fietsen we hebben 5 mooie routes voor jullie klaar liggen bij route 2 t/m 5 is er ook ruimte voor een pit stop.

Route 1 Herperduin +/- 2 uur

Mooie fiets tocht door natuurpark Maashorst. Onderweg kom je vennen, heide, dennenbos en mooie berkenbossen tegen. En een grote kans dat je word opgehouden door wild vee. Taurus rund of Exmoor pony en ga je heel vroeg rond tussen 6.00 en 8.00 is er grote kans op herten.

Route 2 Herperduin en Hamelspoel +/- 2 uur

Deze tocht voert jullie langs natuurgebied Hamelspoel die jl helemaal is opgeknapt. Daarna doorkruis je een klein stukje polderlandschap om tot slot te eindigen in natuurpark Maashorst. Dit is incl. korte stop voor een drankje uit de hand.

Route 3 Natuurgebieden Keent en Hamelspoel +/- 2 uur

Fiets naar natuurgebied Keent. Dit een nieuw 65 hectare natuurgebied in de uiterwaarden van de Maas. Dit wordt ook bemand door Taurus runderen en Exmoor pony’s. Tevens heeft het enkele monumentale boerderijen en wordt het gebied gekenmerkt door poelen, bosjes en houtsingels, net als bij de Hamelspoel. Ook zijn er veel vogels te spotten. Deze stop is incl. een korte pitstop met een drankje uit de hand.

Route 4 Maashorst 3 a 4 uur

Deze route gaat in het geheel door de natuur. De Maashorst is een van de grootste natuurparken van Nederland. Nog niet zo toeristisch, omdat het pas kort is erkend. Maar jullie zullen wel merken dat het wel terecht is. Er zijn voldoende leuke picknicken plaatsen en spotplaatsen waar je een stop kunt maken. Verder geven we jullie groepje een verrekijker mee en wat informatie van de Maashorst. Natuurlijk volop gelegenheid om te picknicken en dieren te spotten.

Route 5 Maasdijk en vestigingssteden 4 a 5 uur

Even geen bossen maar wel mooie vergezichten over de uiterwaarden van de Maas. Tevens kom je door de schitterende vesting plaatsjes Ravenstein en Megen. Vaak zijn er in de zomer grote kunst objecten te zien die veel spreek stof op leveren. (project Kunst aan de Maas) Deze route is incl. 2 korte wandelingen door Ravenstein en Megen en een pitstop.

Kosten (maximaal 8 personen)

€ 27.50 per tandem

Extra opties

€ 2.00 ontvangst met 2 bakjes koffie/thee/limonade met boerencake
€ 3.25 ontvangst met 2 bakjes koffie/thee/limonade met appelflap
€ 2.00 drankje bij terug komst

Extra info

Maximaal 180 kg per tandem fiets voor comfortabel gebruik.
Onze overige voorwaarden klik hier.