Maffia Escape

Het verhaal gaat over Gielio de Blauwe. Hij was vroeger een beruchte maffiabaas in Herpen. Na een historische fietstocht met opdrachten worden jullie opgesloten in kooien. Welk team weet als eerste uit te breken?

Ruim vijftig jaar terug heerste in Herpen diverse maffiapraktijken die het daglicht niet konden verdragen. Enkele roemruchte Herpenaren hadden contact met de onderwereld uit het Oostblok en Sicilië.

Gelukkig ligt deze zware tijd ver achter ons en proberen de meeste Herpenaren de eerdere problemen zoals  drugs, duistere feesten, illegale casino’s, stropers, vals geld, prostitutie, dure schilderijen, sieraden en het eerste drugslab te vergeten.

Jullie fietsen in verschillende groepjes langs de belangrijkste pandjes waar deze maffiapraktijken zich hebben afgespeeld. Onderweg moet je wat originele maffia accessoires en attributen zien te fotograferen, opdrachten uitvoeren en wat vragen oplossen over de maffia pandjes.

Na jullie fietstocht van 12 km worden jullie opdrachten gecontroleerd. En om een beetje in de sfeer te eindigen worden jullie bij terugkomst in teams in verschillende kooien opgesloten met oude maffia opbrengsten van de diverse overvallen. Het team dat als eerste uit de kooi weet te ontsnappen zal wel stressbestendig moeten zijn en zich niet moeten laten afleiden door de andere teams. Natuurlijk zal het team welke de fietstocht het beste heeft uitgevoerd een iets makkelijkere kooi krijgen. Maar ……hebben de andere teams een vaste hand en  zijn ze onverstoorbaar dan gaan ze met de winst en de fles champagne er vandoor.

Kosten

€ 16.00 pp incl. ontvangst met koffie/thee/limonade met boerencake, drankje bij terugkomst en gewone fiets.

Extra opties

€ 1.25 ipv boerencake een appelflap
€ 3.50 pp Bike Adventure borrelplankje met toastjes en diverse salade
€ 1.75 incl. flesje water 500 ml voor onderweg
€ 10.00 incl. ontvangst picknick/lunch harde broodjes gezond op het Bike Adventure terrein
(voor uitgebreide informatie kijk op Eten & Drinken)

Overige info

+/- 3 uur uur incl. ontvangst en eindspel
Min. 8 deelnemers in 2 teams, maximaal 40 personen in 4 teams.
Alle activiteiten zijn op eigen risico.
Verder vragen we € 100,00 borg per boeking of legitimatie bewijs, maar deze krijgen jullie terug als alle materialen weer netjes terug komen.
Onze overige voorwaarden klik hier.