Walk Adventure

Hilarische avontuurlijk wandel avontuur voor alle leeftijden. Aan de hand van GPS maken jullie een mooie wandeling door Herperduin, onderweg moet je als teams diverse dilemma's oplossen.

Het grote voordeel van deze tocht is dat hij geschikt is voor alle leeftijden en zowel passieve als actieve deelnemers zullen het naar hun zin hebben.

Deze tocht van ongeveer 5 km speelt zich af in de mooie en afwisselende bossen van Herperduin, waar dichte dennenbossen, zandverstuivingen, heide en vennen elkaar snel afwisselen. Met een GPS, een apparaatje waarmee u kunt zien waar u zich bevindt, wandelt u door deze mooie omgeving. In de GPS hebben we een aantal punten ingebracht die u moet bezoeken. U moet van punt naar punt lopen en onderweg moet u allerlei vragen beantwoorden en verrassende opdrachten vervullen.

Deze spellen kunnen jullie verwachten:
Jungle Hunter, Pionier opdracht, Beeldende kunst, Vogel verschrikker, Schatzoeken, Ferry Herperduin, Scrabble, Balloon Adventure, Lucifergame en Piramide on the beach.

U loopt met groepje van ongeveer 10 personen om wat meer spanning en hilariteit in het spel te brengen. De kans is trouwens vrij groot dat u elkaar onderweg tegenkomt. De groepjes starten tegelijk, omdat iedere groep een andere route loopt. Om al deze opdrachten te vervullen wordt u uitgerust met de nodige uitrusting, die door uzelf in een rugzak vervoerd wordt.

Voor uw vertrek wordt er een duidelijk tijdpad afgesproken, zodat iedereen weer op dezelfde tijd terugkeert. Bij terugkomst zullen de foto’s van de groepen worden getoond om uiteindelijke de uitslag bepalen.

Voor mensen die slecht ter been zijn hebben we ook een rolstoel versie. Wie je op de gewone tocht mee is er ook de mogelijkheid een struin rolstoel te huren, zodat je zelf door het losse zand kunt worden geduwd.

Kosten

€ 11.50 pp incl. ontvangst met koffie/thee/limonade met boerencake en drankje bij terugkomst
(kinderen t/m 5 jaar gratis incl. limonade)

Extra opties

€ 1.25 ipv boerencake een appelflap
€ 3.50 pp Bike Adventure borrelplankje met toastje en salade
€ 1.75 incl. flesje water 500 ml voor onderweg
€ 8.75 incl. ontvangst picknick/lunch harde broodjes gezond op het Bike Adventure terrein
(voor uitgebreide informatie kijk op Eten & Drinken)

Overige info

Tijdduur +/- 3 uur incl. ontvangst en afsluiting
Kleding advies: makkelijke kleding en schoenen
Minimaal 8 personen maximaal 150. (7 tot maximaal 10 per team)
Alle activiteiten zijn op eigen risico.
Verder vragen we € 100.00 per boeking maar die krijg je weer terug als de materialen weer netjes zijn ingeleverd.
Reserveer eventueel een struin rolstoel zodat opa of oma of iemand slecht te been ook mee kan. € 8.00 per dagdeel we zorgen dat hij dan klaar staat.
De score van jullie groep wordt later op onze site bijgewerkt, zie score lijsten activiteiten.
Voor onze overige voorwaarden klik hier.