Bike Adventure Kids

Avontuurlijke fietstocht voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar. Dit is geen crosstocht, maar een avontuurlijke fietstocht met allerlei spannende opdrachten.

Deze tocht voert u door een afwisselend landschap en een stukje door de weilanden van Koolwijk en de bossen van Herperduin. De lengte is ongeveer 8 km. De duur van de tocht is afhankelijk van het aantal avonturen dat u beleefd. Gemiddeld duurt de tocht 3 of 4 uur. Onderweg zal u samen met uw team de verschillende opdrachten moeten uitvoeren. Hiervoor bent u uitgerust met een fietswagentje met diverse attributen voor de opdrachten. Tevens krijgt u van ons een digitale camera om aan te tonen dat u de opdrachten heeft uitgevoerd.

De opdrachten hebben allemaal een verschillend karakter en zijn vooral gebaseerd op het doen, het denken en het speuren.

Tobbedansen, flessenpost, schat zoeken, kompas lopen, de tijdmachine, pionier opdracht, de zerk, speur- en denkopdrachten komen allemaal aan bod!

Er dienen minimaal 6 personen in een groep te zitten, waarvan 2 personen die ouder dan 18 jaar zijn en als leiding de verantwoordelijkheid nemen.

Voor vertrek worden alle opdrachten doorgenomen, maar natuurlijk staat ook alles in een handboek van deze avontuurlijke tocht die u meekrijgt op uw avontuurlijke tocht.

Er wordt een score aan de tocht verbonden en hoe hoger de score hoe beter. Uw team maakt kans op een prijs aan het eind van het seizoen!

Kosten (incl. limonade en traktatie bij terugkomst)

€ 7.50 eigen tweewieler

€ 12.00 per MTB/FAT BIKE 20 inch. (6 t/m 8 jaar)
€ 12.00 per MTB 24/26 inch. (8 jaar t/m 10/11 jaar)
€ 14.00 per FAT BIKE 24 inch. (8 jaar t/m 10/11 jaar)
€ 15.00 per MTB/FAT BIKE 26/27 inch. (11 jaar t/m 15 jaar)

Begeleiding betaalt huur van tweewieler, indien deze gewenst is. Minimaal één voor het vervoeren van het materiaal. (€ MTB 15.00)

Extra opties

€ 1.50 ontvangst met limonade en kleurrijke feestelijke donut ouders koffie en thee
€ 0.70 gekoelde ranja voor onder weg
€ 2.00 Bike Adventure aandenken
€ 4.00 Big hotdog menu 2 broodjes hotdog op plate met diverse sauzen en limonade (geen overige traktatie)

Overige info

Duur +/- 2.5 uur
Minimaal 4 personen maximaal 12
Kleding advies: makkelijke kleding of strakke oude kleding bij MTB of FAT BIKE
Mocht een kind te groot of te klein zijn zorgen wij altijd voor een andere veilige oplossing.
Alle activiteiten zijn op eigen risico.
Verder vragen we € 100.00 borg contant per boeking of legitimatie, maar deze krijgen jullie terug als alle materialen weer netjes terug komen.
Meer informatie over de maten van de tweewielers klik hier.
Onze overige voorwaarden klik hier.