Challenge Room Captain Blackbeards Hidden Treasure

Jullie bevinden zich in de kajuit van de Queen Anne's Revenge van Edward Teach oftewel, Captain Blackbeard. Probeer zoveel mogelijk raadsel te lossen voor het schip zinkt en ruil voor goudstukken.

Jullie bevinden zich in de kajuit van Captain Blackbeard een van de meest gevreesde zeerovers aller tijden. Bike Adventure heeft de kajuit nagebouwd en ook de schatten van de verschillende roven zijn op verschillende plaatsen verstopt. De geest van Captain Blackbeard spreekt jullie toe tijdens jullie challange. Dus ben op de juiste momenten stil, zodat je extra aanwijzingen te horen krijgt.

Jullie moeten als team proberen zoveel mogelijk levels te behalen, elk level vertegenwoordigd een aantal goudstukken. Probeer zoveel mogelijk levels te verschalken. Lukt dit niet ga dan op zoek naar een of meerdere bonus beeldjes. Deze leveren jullie extra goudstukken op.

Echter is wel van belang dat jullie voldoende aantekeningen maken, als team werken en stress bestendig zijn. Als je niet van ongedierte houd kun je beter thuis blijven want er heerst een zware rattenplaag in de kajuit.

27 levels, 150 goudstukken en 80 bloedstollende minuten gaan jullie team dit gevecht aan.

Zorg dat je de kajuit verlaat voor het schip zinkt.

Daarna worden jullie goudstukken gewogen en jullie teamnaam zal een eervolle vermelding krijgen op het Challange bord.

Kosten

€ 100.00 per groepje

Maximaal 8 kinderen en 1 of 2 begeleiders t/m 12 jaar
Maximaal 8 kinderen 13 t/m 16 jaar mogen zonder begeleider

Extra optie

€ 1.50 ontvangst met limonade en kleurrijke feestelijke donut ouders koffie en thee
€ 1.75 drankje voor aanvang of einde van challange
€ 2.00 aandenken
€ 4.50 big hotdog menu

Overige

Totale duur: 1.45 uur incl. uitleg en en korte na bespreking
Advies vanaf min. 9/10 jaar.
Verder vragen wij € 100.00 borg of legitimatie bewijs voor gebruik van de challange kamer, maar deze krijgen jullie weer terug als alles netjes achter wordt gelaten.
Overige voorwaarden klik hier.
Alle activiteiten zijn op eigen risico.
Voor onze overige voorwaarden klik hier.
De kinderroom is het zelfde als de volwassen versie alleen sommige raadsels zijn makkelijker en jullie hebben 30 minuten meer tijd.