Zeskamp Challenge Kids

We geven u 6 zeskamp spellen mee waar u een keuze uit kunt maken, maar u kunt ze natuurlijk ook allemaal spelen! Dit hangt natuurlijk af van uw tijd en de strijdlust van de kinderen.

Uitgerust met een reuze bolderkar met allerlei materialen voor de games wandelt u naar de bossen van Herperduin om daar een zeskamp te spelen. U kunt de games spelen op 1 locatie, maar u kunt er ook voor kiezen op verschillende locaties de games te spelen.

De spellen zijn geschikt voor alle leeftijden. Het is wel belangrijk bij de kinderen dat 1 ouder of begeleider als coach dient. Zorg dat het team voorzien is van een joker. Deze kan het team namelijk inzetten bij het spel waar ze goed in zijn.

Voor vertrek worden de spellen via een PowerPoint-presentatie besproken, zodat je ook als team al een klein beetje kunt bepalen, waar de kids de joker in gaan zetten. Natuurlijk zal er voor elk spel ook een duidelijke handleiding worden meegegeven.

Welke spellen hebben we bedacht:

1. Kruiwagen rollercoaster

Steunend op een groot kruiwagenwiel moet er een parcours met obstakels worden afgelegd met 1 werpdoek. Aan het eind staat een blikken toren. Wie heeft deze toren het snelst gesloopt?

2. Après ski intellectueel
Op de familie ski’s lopen jullie in viertallen een parcours. Haal de stukjes puzzel één voor één, terwijl de rest probeert de puzzel op de lossen. Hier is wel wat inzicht voor nodig.

3. Dolle hengsten gaan vissen

De tegenstander draait de visser rond die geblinddoekt om de beurt gaat vissen. Door middel van aanwijzingen zal de visser zijn vis moeten vangen met een hengel.

4. Dakgootrace
Vervoer zelfklevende balletjes in een dakgoot parcours naar het werppunt. 1 deelnemer uit de groep is het doel en is bezegeld met vangschijven op een clowns blouse.

5. Water naar de zee dragen
Om de beurt vervoeren 2 deelnemers een kopje water tussen met bouwhelmen. Het andere team probeert dit te voorkomen met werpdoeken. Wie heeft het meeste water in de emmer?

6. Brancard challenge
Brancard loop en blok stapelspel. Wees heel precies! De snelste hoeft niet altijd de winnaar te zijn.

Advies

– De begeleiders zetten het spel telkens uit en zijn tevens de jury
– Maak de teams niet te groot. Er wordt aangeraden een maximum van 10 personen aan te houden. Onze voorkeur gaat uit naar een groep van  5 à 8 personen.
– Deel uw team van tevoren in om een zo gelijk mogelijke strijd te krijgen.

Kosten (Incl. limonade met traktatie bij terugkomst)

€ 9.00 Zeskamp Challenge kids (incl. prijs winnende team)

Minimaal 10 betalende kinderen. 2/3 begeleiders per groepje gratis.

Extra opties

€ 1.50 ontvangst met limonade en kleurrijke feestelijke donut ouders koffie en thee
€ 0.80 gekoelde ranja voor onder weg
€ 2.00 Bike Adventure aandenken
€ 4.50 Big hotdog menu 2 broodjes hotdog op plate met diverse sauzen en limonade (geen overige traktatie)

Overige info

Duur +/- 2.5 uur.
Kleding advies: sportieve kleding.
Mocht een kind te groot of te klein zijn zorgen wij altijd voor een andere veilige oplossing.
Alle activiteiten zijn op eigen risico.
Verder vragen we € 100.00 borg per boeking of legitimatie bewijs, maar deze krijgen jullie terug als alle materialen weer netjes terug komen.
Onze algemene voorwaarden klik hier.