Piraten van Herperduin

Speciaal voor kinderen van 4 t/m 8 jaar hebben we 3 piraten activiteiten, bij twee tochten ga je op pad en bij slecht weer hebben we ook een binnen spel in onze kajuit.
1. DE SCHAT VAN DE ZWARTE PAREL

Een stel piraten van Kaptein Arendsoog zijn op de vlucht geslagen tijdens een roof. Door de vlucht hebben ze de schat achter moeten laten. Bike Adventure heeft de sleutel van de schatkist wel gevonden, maar slaagde niet in om de schat te vinden aan de hand van de schatkaart. Zal jullie piraten team wel de schat weten te vinden.

Jullie worden opgevangen in de Kapteins kajuit, waar jullie worden getrakteerd op een piraten drankje en wat vreemds maar toch lekker. Na dat jullie verkleed en geschminkt zijn (door ouders) als echte piraten komen wij vertellen wat er gebeurt is. Ook leren we jullie hoe jullie heel eenvoudig de weg kunnen vinden met een kompas.

Een spannende speurtocht die jullie naar vreemde dingen in het bos brengt. Tot slot als jullie de schatkaart goed lezen komen jullie bij de schat van De Zwarte Parel. De inhoud van de schat is voor jullie.

2. PIRATEN TECHNIEK EN MUITERIJ

De kinderen worden opgevangen in de kajuit van de kaptein. Ook jullie worden getrakteerd op een piraten drankje en iets lekkers? Daarna gaan jullie je omkleden tot echten piraten en je kunt je eventueel laten schminken door de ouders. Wil je een gouden tand of zwarte geen probleem. Als jullie er klaar voor zijn komen wij de spellen van de Piraten techniek en muiterij uitleggen. Daarna gaan jullie met de piratenkar ouders/begeleiders op pad om technieken in de bossen uit te voeren. Jullie worden verdeeld in 2 teams: piraten van Black Pearl en de piraten van Jack Sparrow.

Welke technieken moeten jullie gaan uitvoeren:

Het grote stuurwiel spel
Dukaat werpen
Piraten estafette met biervat, schrobbers, zakken rijst en loopplanken
Touw trek spel met piraten kegels
Kraaiennest spel
Kanonskogel slingeren

Voor iedereen die deze middag voorbrengt is er zo ie zo een aandenken.

3. PIRAAT KAJUIT SPELEN

Dit is een binnen spel in de kajuit, jullie worden in 2 teams verdeeld en gaan allerlei piraten spelletjes doen. Natuurlijk worden jullie eerst weer in onze unieke kapteins kajuit ontvangen en beginnen we met wat lekkers of niet?

Daarna verkleden jullie je tot echte piraten en je kunt je laten schminken door je ouders. Daarna maken jullie een ongekend mooie piraten foto.

Genoeg tijd verspilt het wordt tijd om te kijken of jullie goede piraten zijn. De begeleiders/ouders bedienen een PC waar de piraat kajuit spelen op staan uitgelegd.

Op welke technieken worden jullie getest:

Scheepsbel hangen
Dukaat werpen
Biervat dobbel spel
Rum fles kegelen
Wiebelboot
Evenwicht spel
Het grote stuurwiel spel
Trossen los
De draai kolk

De kajuit spelen spel je om de beurt, maar we maken wel 2 piraten teams. Probeer zoveel mogelijk goudstukken te verdienen met je piratenteam.

De piraat met de meeste muntstukken wint uiteindelijk het piraten kajuit spelen. Maar iedereen ontvangt een aandenken voor jullie inzet.

DE KOSTEN VAN EEN VAN DE BOVENSTAANDE ACTIVITEITEN:

€ 10.00 per kind incl. onderstaande (betalen vanaf 4 jaar)

Piraten kleding voor de kinderen en schmink
Limonade bij afsluiting met iets lekkers
Piraten certificaat of aandenken
Ouders/begeleiding gratis

Minimaal 8 betalende kinderen maximaal 12

Extra opties

€ 1.50 ontvangst met limonade en kleurrijke feestelijke donut ouders koffie en thee
€ 0.70 gekoelde ranja voor onder weg
€ 2.00 Bike Adventure aandenken
€ 4.50 Big hotdog menu 2 broodjes hotdog op plate met diverse sauzen en limonade (geen overige traktatie)

Overige info

Duur +/- 2.5 uur.
Kleding advies: sportieve kleding.
Mocht een kind te groot of te klein zijn zorgen wij altijd voor een andere veilige oplossing.
Alle activiteiten zijn op eigen risico.
Verder vragen we € 100.00 borg per boeking of legitimatie bewijs, maar deze krijgen jullie terug als alle materialen weer netjes terug komen.
Meer informatie over de maten van de tweewielers klik hier.
Onze algemene voorwaarden klik hier.