Jungle Challenge Games

De jungle heeft 4 hutjes waar je in kunt zitten met je team of groepje. Gaan jullie de strijd aan tegen elkaar of speel je met je team om de winst. Zijn jullie de koning van de jungle?

Optie 1

Jungle Funny

Via een podium en presentatiescherm komen jullie in verschillende dierrijke en  een natuurrijke omgeving terecht. Zijn jullie goed in wilde geluiden?
Of welk spoor heeft dit dier achtergelaten? Of wat doet Freek Vonk toch even gevaarlijk? Dat is een kleine greep uit ruim 25 onderwerpen die voorbij flitsen tijdens dit spel.

Je kunt dit spel spelen als een groep en je speelt om zo hoog mogelijk op de lijst King of the Jungle te komen. Of je maakt verschillende teams en het winnende team wordt in het zonnetje gezet.

Duur: 1 uur

Kosten: € 7.50 per kind minimaal 10 betalende kinderen. (Incl. limonade en traktatie einde van het spel)

Optie 2

Battle of the Jungle

Naast de ‘Jungle funny’ en kennisonderdelen worden jullie ook getest op jungle technieken. Dit speel speel je in teams tegen elkaar in je eigen hutje. Maar regelmatig wordt er iemand op het podium verwacht om zijn/ haar junglevaardigheden te testen. Denk onder andere aan liaan hangen, het boomkrachtspel, waterspuitspel, katapult schieten, sinaasappelspel en weet wat je eet?  Maar ook in jullie hutje krijg je als team diverse vaardigheden natuurlijk met een jungle knipoog. Hoe dan ook ieder lid van het team zal van nut moeten zijn als je met het team dit avontuurlijke spel wilt winnen.

Duur: 2 uur

Kosten: € 10.00 per kind. Minimaal 10 betalende kinderen. (Incl. limonade en traktatie einde van het spel)

Optie 3

The Kings of the Jungle

Ga de strijd met andere teams aan die je zijn voorgegaan. Let op: het spel gaat super snel en jullie hebben maar 1 uur de tijd om te kijken hoeveel punten jullie gaan scoren met alle dingen die voorbij komen op het scherm. Dus naast de grappige opdrachten en kennisonderdelen moeten jullie nog enkele raadsels op gaan lossen en kijken of jullie de schatkist kunnen kraken. Hoe dan ook, jullie zullen af en toe keuzes moeten maken als jullie aan het eind van het jaar met de hoofdprijs er vandoor willen gaan en de titel Kings of the Jungle.

Duur: 1 uur

Kosten: € 14.00 per kind. Minimaal 10 betalende kinderen. (Incl. limonade en traktatie einde van het spel)

Extra opties

€ 1.50 ontvangst met limonade en kleurrijke feestelijke donut ouders koffie en thee
€ 0.80 gekoelde ranja voor onder weg
€ 2.00 Bike Adventure aandenken
€ 4.50 Big hotdog menu 2 broodjes hotdog op plate met diverse sauzen en limonade (geen overige traktatie)

Overige info

Alle activiteiten zijn op eigen risico.
Verder vragen we € 100.00 borg per boeking of legitimatie bewijs, maar deze krijgen jullie terug als alle materialen weer netjes achterlaten.
Onze overige voorwaarden klik hier.