Mistery Hunting Kids

Mysterieuze speurtocht door de bossen van De Maashorst. Speur en denkopdrachten vertellen u steeds meer over het geheim van deze tocht.

Een bekend persoon heeft een mysterieuze koffer achtergelaten bij Bike Adventure. Jullie moeten aan de hand van verschillende opdrachten proberen zoveel mogelijk hulplijnen te bemachtigen. Bij terugkomst worden er een aantal vragen gesteld over de tocht, dus houdt jullie ogen goed open! Daarna mogen jullie proberen het geheime koffertje te kraken, voor de belangrijkste hulplijn. Tot slot gaat het eindspel beginnen. Hoe meer goede oplossingen des te meer hulplijnen jullie in handen krijgen. Komen jullie achter het geheim van deze koffer? Dan hebben we een leuke teamprijs voor jullie.

Het spel is te spelen met één groep, maar als jullie groep groter is als 14 kinderen dan adviseren wij u om 2 groepjes te vormen. Er is een maximum van 4 groepjes. De starten 5 minuten na elkaar. Het spel is te spelen met een stafkaart of een GPS.

Kosten (incl. limonade met chips bij terugkomst)

€ 9.00 Mistery hunting met stafkaart
€ 0.00 Begeleiding (maximaal 2 per groepje)

Minimaal 7 betalende kinderen per groepje.

Extra opties

€ 1.50 ontvangst met limonade en kleurrijke feestelijke donut ouders koffie en thee
€ 0.80 gekoelde ranja voor onder weg
€ 2.00 Bike Adventure aandenken
€ 4.50 Big hotdog menu 2 broodjes hotdog op plate met diverse sauzen en limonade (geen overige traktatie)

Overige info

Tijdduur +/-2.5 uur
Groepsgrootte advies: 7 t/m 10 personen per groepje
Minimaal 8 betalende personen maximaal 60.
Kleding advies: makkelijke schoenen en kleding
Alle activiteiten zijn op eigen risico.
Verder vragen wij € 100.00 borg of legitimatie bewijs voor gehuurde materialen maar die krijgen jullie weer terug als de spullen worden ingeleverd.
Overige voorwaarden klik hier.